5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğustalıkebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış gibi faktörlere bentlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan faziletli bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceği dair hemfikirler.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve makul hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

 Buna karşılık, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya batilatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine için

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolayca ve hariçya akıllıca açılmalıdır.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda rapor belirtilen noktalarda sınırlı müddet ısı ve alev intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Birgeniş yangın kapısı modelinin önem aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, göstermelik yangın kapıları, ölçünlü yangın kapıları üzere modeller bile bulunuyor.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari mimarisı özellikle geçmek üzere kullanma amacına ve kullanan erkek adetsına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda biriyi insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu allıkışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın Kapısı asıl amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini isabetli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli esaslı kriterler hane önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle selim bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kaçış merdivenlerinin kapasite Yangın Merdiveni Kapısı ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Sonunda imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile yamanı kesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli hava oluşturur.

Report this wiki page